Hybride spoedcursus inclusief code 95

» Complete praktijkopleiding categorie C
» 15 praktijk lesuren
» Planning in onderling overleg
» Online vakbekwaamheid cursus
» Cursus code 95 
» Theorie-examens
» inclusief leermiddelen€ 2.901,50

Eenmalige kosten;
Administratie en reserveringskosten € 25,50

Opleiden met subsidie
Bent of wordt u binnenkort werkloos en wilt u zich laten omscholen tot een kansrijk beroep van vrachtwagenchauffeur? Dat kan nu met een subsidie van € 2.500,00. Met deze subsidie kunt u kosteloos uw transportopleiding volgen. Nadien kunnen wij u eventueel ondersteunen in het zoeken en vinden van een functie op de arbeidsmarkt. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden en mogelijkheden.
De komende jaren ontstaat er een toenemende behoefte aan vrachtautochauffeurs. Om het opleiden van nieuwe chauffeurs ook financieel aantrekkelijk te maken, stelt SOOB ESF-subsidie beschikbaar.

Theorieopleiding
De theorieopleiding bestaat uit twee delen, ieder afgesloten met een schriftelijk theorie-examen. Daarnaast legt u een theorie-examen af dat bestaat uit drie cases met in totaal 45 meerkeuzevragen.
Het resultaat van de theorieopleiding is de basiskwalificatie van de Richtlijn Vakbekwaamheid (het chauffeursdiploma goederenvervoer). Zodra alle drie de onderdelen met voldoende resultaat afgesloten zijn, kunnen wij het praktijkexamen voor u aanvragen.

Praktijkopleiding
De praktijkopleiding bestaat uit praktijklessen, een praktische toets, een toets besloten terrein en het praktijkexamen.
Het praktijkexamen is voor de kandidaat de gelegenheid om aan te tonen dat hij het voertuig in alle facetten onder uiteenlopende omstandigheden beheerst.
De praktijkopleiding kan naar wens ingepland worden.

Hoge kwaliteitsopleidingen
Bij Verkeersschool Tilstra kiest u wat voor opleiding u wilt. U kunt kiezen uit complete kwalitatief hoge spoedopleidingen in 3 dagen, een opleiding zoals u het wilt in bijvoorbeeld 3 of 4 weken of in eigen tempo. Er zijn diverse all-in-one pakketten te reserveren. Door onze effectieve werkwijze en planning weet u direct wat het rijbewijs u gaat kosten, wanneer uw lessen zijn en wanneer u examen kunt gaan doen. Lekker gemakkelijk, snel en de beste vrachtauto opleiding.

  • Informatie
  • Boek nu