Oefenterrein

Professioneel opleiden!

Bij Verkeersschool Tilstra leert u alle basisvaardigheden van het auto-of motorrijden op het unieke 4 ha groot Verkeersopleidingscentrum in een korte periode, in alle rust, onder controle te krijgen.
Na de eerste fase op het oefencentrum kunt u zelfstandig auto-of motorrijden en beheerst u tevens alle bijzondere verrichtingen.

Oefenterrein Tilstra

Eigen opleidingscentrum
De rijopleiding volgen op dit voor geheel Noord Nederland bijzondere 4 ha grote oefencentrum, maakt het mogelijk om lage lestarieven te berekenen, snel examen te doen en maximaal rendement uit uw opleiding te halen en dit is zeker weer terug te vinden in de hoge kans van slagen.

Kwaliteit, kennis en professionaliteit
Bij Verkeersschool Tilstra hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Dit ziet u terug in ons moderne opleidingscentrum. Onze leslokalen zijn voorzien van klimaatbeheersing en audiovisuele hulpmiddelen. Maar ook ons 4 hectare grote oefencentrum biedt alles wat u daarvan mag verwachten. Onze trainers hebben net dát stukje extra dat u elders niet snel zult tegenkomen. Zij onderscheiden zich als ‘professional’ op het vakgebied waarin zij lesgeven. Professionals met kennis van het vakgebied!

Erkend opleider
Meer dan 60 jaar ervaring heeft zijn vruchten afgeworpen. Niet voor niets zijn wij ook opleider voor diverse ambulancediensten, brandweerkorpsen, overheidsinstellingen en gemeenten. En zijn wij erkend als opleider door de meeste scholingsfondsen. Voor de logistieke sector zijn wij erkend opleider ‘transport & logistiek’. Bij ons kunt u met soob-subsidie opleiden.

Rijvaardigheid
Verkeersschool Tilstra biedt u ook diverse rijvaardigheidstrainingen (anti-slipcursussen) aan om nog beter voorbereid de openbare weg op te gaan. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het volgen van een anti-slipcursus voor de auto en voor de motor

Rijbewijzen
Verkeersschool Tilstra biedt u de rijopleidingen voor alle categorieën rijbewijzen in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek, Drachten en op andere locatie's in Friesland aan. Voor het (auto)rijbewijs is het mogelijk om de praktijkopleiding op meerdere plaatsen van Friesland te kunnen volgen. Het motorrijbewijs kunt u snel, goedkoop en eenvoudig halen op ons oefencentrum. Het bromfietsrijbewijs bieden wij je vanaf 1 dag aan. Het aanhangwagenrijbewijs voor de auto kan tevens in 1 dag behaalt worden. Haal het vrachtautorijbewijs met een spoedcursus of in uw eigen tempo. Voor alle categorieën worden theoriecursussen georganiseerd, De theorie examens volgen na de cursus, de theorie examens kunnen wij bij alle cbr examencentra in Nederland reserveren.