Cursus vakbekwaamheid

» Klassikale cursus
» Vakbekwaamheid deel RV1
» Vakbekwaamheid deel V2C
» Inclusief alle theorie examens
» Inclusief lesmaterialen
» Inclusief begeleiding
 
 

€ 994,00

Als u in het bezit bent van geldige uitslagen van de twee bovenstaande theorie-examens Ún geslaagd bent dan ontvangt u het vakbekwaamheidsdiploma. Daarna kunt het praktijkexamen C gaan behalen. Bent u geslaagd dan heeft u het vrachtautorijbijwijs in uw bezit! (mits medisch accoord).Als u in het bezit bent van een rijbewijs C, kunt u ook het praktijkexamen doen voor het rijbewijs CE (trekkeroplegger of vrachtauto met aanhangwagen).

Hoe werkt het?
U kunt bij Verkeersschool Tilstra een theoriecursus telefonisch reserveren of via het bestelformulier. U ontvangt van Verkeersschool Tilstra een compleet lesrooster. Nadien begeleiden wij u en zorgen dat u goed voorbereid op examen gaat.

Theorie examen
U kunt na het reserveren van de cursus alle benodigde examens voor het vakbekwaamheid door ons laten reserveren. U kunt zelf aangeven wanneer u examen wilt doen, het kan allemaal in 1 dag.

U kunt direct uw vakbekwaamheid cursus online plannen.
Staat uw gewenste datum er niet bij?
Neem dan contact met ons op en we plannen samen een datum naar wens!

Medische keuring

U moet medisch gekeurd worden voor het rijbewijs. Tijdens de theorie-opleidingsdagen is er een Arbo-arts, die uw medische keuring kan verzorgen, op ons bedrijf aanwezig. Ook als u de theorie-opleiding al heeft gevolgd, kunt u alsnog de medische keuring bij ons laten verzorgen! Door een afspraak hiervoor te maken voorkomt u lange wachttijden.

Staat uw gewenste datum er niet bij?
Vul het formulier in en we plannen samen een datum naar wens!

  • Informatie
  • Boek nu