Theoriecursus zonder code 95

» Online cursus
» Theorie module 1/2/3
» Inclusief theorie examens
» Inclusief lesmaterialen
 
 

€ 762,00

Voor het rijbewijs C bestaan 2 trajecten, namelijk het traject theorie (met code 95) en het traject (zonder code 95). Bij de een ga je beroepsmatig rijden, bij de ander niet. Wij helpen je graag bij het maken van deze keuze. Bovendien kunnen we samen kijken naar de planning van jouw theorie-opleiding en de bijbehorende examens. Hieronder vind je meer informatie over de trajecten en over de verschillende mogelijkheden om theorie te leren en theorie-examen te behalen.

Hoe werkt het?
Bij ons kunt u een theoriecursus telefonisch reserveren of via het bestelformulier. U ontvangt van Verkeersschool Tilstra een compleet lesrooster. Nadien begeleiden wij u en zorgen dat u goed voorbereid op examen gaat.

Theorie examen
U kunt na het reserveren van de cursus alle benodigde examens voor het vakbekwaamheid door ons laten reserveren. U kunt zelf aangeven wanneer u examen wilt doen, het kan allemaal in 1 dag.

U kunt direct uw vakbekwaamheid cursus online plannen.
Staat uw gewenste datum er niet bij?
Neem dan contact met ons op en we plannen samen een datum naar wens!

Medische keuring

U moet medisch gekeurd worden voor het rijbewijs. Tijdens de theorie-opleidingsdagen is er een Arbo-arts, die uw medische keuring kan verzorgen, op ons bedrijf aanwezig. Ook als u de theorie-opleiding al heeft gevolgd, kunt u alsnog de medische keuring bij ons laten verzorgen! Door een afspraak hiervoor te maken voorkomt u lange wachttijden.

Staat uw gewenste datum er niet bij?
Vul het formulier in en we plannen samen een datum naar wens!

  • Informatie
  • Boek nu