Cadeaubon motorrijles

Cadeaubon motorrijles

» Ontvangst met koffie/thee
» Kennismaken met de rijschool
» Basis uitleg motorrijden
» Direct op de motor!
 

€ 65,50
Geef een fantastisch cadeau door een 1e rijles in de vorm van een cadeaubon te overhandigen. Laat de ontvanger direct kennis maken met een fantastische beleving.

Geef een fantastisch cadeau
U kunt kiezen uit een groot aantal mogelijkheden als u een cadeaubon wilt bestellen. Verkeersschool Tilstra maakt het voor u alvast wat eenvoudiger, door u de mogelijkheid te bieden om een voorselectie te maken uit diverse onderdelen. Op het bestelformulier kunt u ook aangeven hoeveel bonnen u wilt hebben en waar de bonnen naar toe gestuurd moeten worden.

Door het formulier compleet in te vullen kunt u een cadeaubon aanvragen voor diverse categorieën. Na verzenden ontvangt u per mail een bevestiging inclusief factuur. Na betaling wordt de cadeaubon naar het door u opgegeven adres gestuurd. De ontvanger van de cadeaubon kan na ontvangst van de cadeaubon zelf met Verkeersschool Tilstra contact opnemen voor het reserveren. De cadeaubon is één jaar geldig.

Begeleiding
De begeleiding wordt verzorgd door een ervaren docent van het opleidingscentrum. De docent zorgt ervoor dat de cursist optimaal begeleid wordt. De verschillende onderdelen waaruit de proefles bestaat, worden op een zo efficiënt mogelijke manier behandeld.

U heeft de mogelijkheid om de naam van de ontvanger op de cadeaubon te laten zetten.

De cadeaubon kan op een ander adres afgeleverd worden. De adres gegevens kunt u hieronder invullen.

  • Informatie
  • Bestellen