Zomerdeal rijlespakket 35 lesuren

GRATIS praktijkexamen!
GRATIS proefles!

» 35 praktijklessen
» Inclusief Eigen Verklaring
» Boven gemiddeld slagings %
» Online administratie systeem
» Gratis anti-slipcursus

€ 1.825,00

Eenmalige kosten;
Administratie en reserveringskosten € 14,50

De Seizoensaanbieding is het meest gekozen rijlespakket bij Tilstra. Deze zeer complete rijopleiding bestaat uit een volwaardige rijopleiding inclusief praktijklessen gevolgd door een praktijkexamen. Je komt zo optimaal voorbereid op het praktijkexamen bij het CBR.

Wanneer je een goede en gedegen autorijopleiding wilt met een hoge kans van slagen, dan is een all-in-one autorijopleiding de juiste oplossing. Een all-in-one pakket geeft je vele voordelen, het is goedkoper, je bepaalt zelf je lesdata en de invulling van je autorijopleiding en het is al mogelijk vanaf 5 dagen. Verkeersschool Tilstra gaat in onderling overleg met jou de periode bepalen wanneer je autorijopleiding gereserveerd moet worden.

Intakeles
Als je twijfelt over welk rijles pakket je wilt kiezen, dan is het raadzaam om een intakeles af te spreken. Je instructeur krijgt dan in 2 lesuren een beeld van je rijvaardigheid, inzicht en aanleg. Na afloop gaat de docent jou adviseren over het voor jou meest geschikte rijles pakket. Deze intakeles is geheel vrijblijvend.

Theorie
In de praktijk blijkt dat de helft van de mensen die thuis studeert zakt voor het theorie-examen.
Als goede voorbereiding op je theorie-examen bieden wij de mogelijkheid om een theoriecursus te volgen. De theoriecursus word gegeven in onze moderne theorielokalen. Onze gecertificeerde docenten helpen je de lesstof te begrijpen en je te wijzen op knelpunten.
Na het volgen van de theoriecursus hebben wij aansluitend theorieexamens gereserveerd bij het CBR, zodat je de geleerde lesstof gelijk kan toepassen bij het werkelijke theorie-examen.

Begin zo snel mogelijk, schrijf je nu in voor een kwalitatief hoogwaardige rijopleiding.

  • Informatie
  • Aanmelden