Theorie module

» Online cursus
» Alle theorie modules
» inclusief leermiddelen
» Inclusief theorie examens 

€ 762,00

Het is mogelijk om bij Verkeersschool Tilstra voor alle onderdelen een online theoriecursus te volgen; eenvoudig, makkelijk en gewoon wanneer u het wilt.Theorie Online is een webbased theorie-opleiding die overal ter wereld via internet op te roepen is. U hoeft voor het gebruik hiervan géén eigen website te bezitten, omdat alle theorie-opleidingen op onze servers draaien. Het enige wat u nodig heeft is een computer met een redelijk snelle internetverbinding.

Hoe werkt het?
U kunt bij Verkeersschool Tilstra een online theoriecursus telefonisch aanvragen of via het bestelformulier. U ontvangt van Verkeersschool Tilstra een inlogcode en u kunt direct aan de slag. De online theoriecursus is een zeer goede en goedkope methode om de theorie eigen te maken. Door de theorie online cursus goed te bestuderen kunt u een theoriecursus besparen.

Theorie examen
U kunt na het reserveren van de onlinecursus alle benodigde examens voor het vakbekwaamheid door ons laten reserveren. U kunt zelf aangeven wanneer u examen wilt doen, het kan allemaal in 1 dag.

  • Informatie
  • Aanmelden