Spoedcursus in 2 dagen

» Spoedcursus in 2 dagen
» 12 praktijklessen
» Inclusief praktijkexamen
» Geen wachttijden
» Online administratie systeem
 

€ 1.989,00

Om de opleiding voor het rijbewijs E achter C te volgen moet u in het bezit zijn van een geldig rijbewijs C.
Het is verstandig om vooraf te bepalen wat voor soort rijopleiding u wilt volgen. Wilt u zo snel mogelijk op pad of heeft u alle tijd met het behalen van het rijbewijs? Hoe snel u uw rijbewijs haalt is geheel afhankelijk van wat u wilt. We adviseren om een bepaalde regelmaat in de rijlessen te houden. Ook is het van belang om gebruik te maken van blokuren. Een blokuur bestaat uit een les van twee uur of een veelvoud daarvan.

Praktijk opleiding
Uw CE rijbewijs halen kan op twee manieren: standaard en spoed. Tijdens de standaard rijopleiding volgt u één of meerdere blokuren per week. Om goed op de hoogte te blijven van uw vorderingen wordt er gedurende de rijlessen een instructiekaart bijgehouden. Na de eerste praktijklessen weet de instructeur precies hoe lang de rijopleiding gaat duren, het praktijkexamen wordt dan ook direct aangevraagd.

Praktijkexamen
Om uw CE rijbewijs te halen, moet u ook laten zien dat u onder druk en in de praktijk het voertuig kunt besturen. Het examen, die 85 minuten duurt, begint met de voorbereiding en controle van het voertuig en de papieren. Daarna rijd u binnen en buiten de bebouwde kom en op verschillende wegtypen. Tijdens het examen moet u aantonen het voertuig in alle facetten onder uiteenlopende omstandigheden te beheersen. Belangrijk onderdeel van het examen zijn de bijzondere verrichtingen, zoals een bocht achteruit rijden en keren door middel van steken.

Tevens krijgt u te maken met een zogenaamde navigatie opdracht. Zonder aanwijzing van de examinator rijdt u een deel van het examen een eigen route. De examinator bepaalt de plaats waar u heen rijdt. Voor het plannen van uw route mag je een kaart gebruiken of een navigatiesysteem. Als je de locatie niet bereikt, is dat geen ramp. Het gaat erom dat u laat zien dat u zelf verantwoordelijke keuzes maakt in het verkeer.

Meer weten over het behalen van het E achter C rijbewijs? Neem dan contact met ons op.

Chauffeur worden?
* Boek direct online een proefles
* Complete transportopleidingen
* Eigen oefencentrum
* Aansluitend praktijk-examen
* Les van gecertificeerde docenten
* Hoog slagings %
 


 

  • Informatie
  • Boek nu