Big deal-10 daagse rijopleiding

Gratis proefles!
- 35 praktijklessen van 60 minuten
- Praktijkexamen
- Gratis theoriebox incl slaaggarantie 
- Gratis 1-daagse theorie spoedcursus 
Praktijkboek RIS + 9 maanden animaties
- Betaling in termijnen mogelijk
- Geen wachttijden
- Bovengemiddeld slagings %
 

€ 2.738,50

Proefles

Je rijopleiding begint altijd met een proefles. Dit is een rijles van een uur, waarbij jij kennis maakt met de auto en natuurlijk je rij-instructeur. Onze rij-instructeurs zijn allemaal ervaren en gecertificeerd om rijles te geven. Nadat je een uur hebt proefgereden, zal je rij-instructeur de les met jou nabespreken. Je krijgt een persoonlijk lesadvies mee met het geadviseerde aantal lesuren dat jij nodig hebt. Een proefles kost €25,-, maar deze is gratis indien jij besluit je rijbewijs bij ons te halen.

Praktijkopleiding

Wanneer je nog niet exact weet of je een complete praktijkopleiding, spoedcursus of in je eigen tempo rijlessen wilt reserveren dan kunnen wij je heel goed adviseren.
De praktijkopleiding volg je op een manier die bij je past. De rijlessen zijn volledig afgestemd op je persoonlijke situatie. Je kunt kiezen uit een 10 daagse, 10 weekse opleiding of in je eigen tempo rijlessen volgen. Kies je voor een complete rijopleiding dan profiteer Je van een aanzienlijke korting en kun je direct je praktijkexamen reserveren.
Verkeersschool Tilstra gaat in onderling overleg met jou de periode bepalen wanneer de opleiding gereserveerd moet worden. Op deze manier wordt de tijd optimaal benut en heb je, wanneer nodig, nog ruimschoots de mogelijkheid om je theoriecertificaat te behalen.

Theorie

In de praktijk blijkt dat de helft van de mensen die thuis studeert zakt voor het theorie-examen.
Als goede voorbereiding op je theorie-examen bieden wij de mogelijkheid om een 1-daagse theoriecursus te volgen. De 1-daagse theoriecursus word gegeven in onze moderne theorielokalen. Onze gecertificeerde docenten helpen je de lesstof te begrijpen en je te wijzen op knelpunten.
Na het volgen van de 1-daagse theoriecursus hebben wij aansluitend theorieexamens gereserveerd bij het CBR, zodat je de geleerde lesstof gelijk kan toepassen bij het werkelijke theorie-examen.

Je autorijbewijs halen is een grote stap, hierbij is de keuze van een goede rijschool van groot belang.

Plan nu gratis een proefles!

Je rijopleiding begint altijd met een proefles*. De proefles duurt 60 minuten, waarbij jij kennis maakt met de auto en natuurlijk je rij-instructeur. Onze rij-instructeurs zijn allemaal ervaren en gecertificeerd. Aan de hand van je proefles kunnen we vaststellen hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben om je rijbewijs te behalen en welk pakket het beste bij jou past. 
*Een proefles kost €35,-, maar deze is gratis indien jij besluit je rijbewijs bij ons te halen.
Verkeersschool Tilstra, al meer dan 70 jaar een begrip in Fryslân.

Proefles in de maanden juli en augustus helemaal gratis, ook als je besluit om niet bij ons je rijbewijs te gaan halen.


*Boek hieronder je gratis proefles!

Trial lesson with an English-speaking driving coach, let us know!

 

Proefles Heerenveen           Proefles Sneek

  • Informatie
  • Boek nu