Autorijbewijs halen

Bij Verkeersschool Tilstra volg je autorijles op een manier die bij je past. De rijlessen zijn volledig afgestemd op je persoonlijke situatie. Je kunt kiezen uit een 10 daagse opleiding of in je eigen tempo rijlessen volgen. 
Je gaat altijd op pad met een ervaren rijcoach bij onze rijscholen. Je autorijbewijs halen doe je daarom bij ANWB Rijschool Tilstra.

Proefles

Je rijopleiding begint altijd met een proefles. Dit is een rijles van een uur, waarbij jij kennis maakt met de auto en natuurlijk je rijcoach. Onze rijcoaches zijn allemaal ervaren en gecertificeerd om rijles te geven. Nadat je een uur hebt proefgereden, zal de rijcoach de les met jou nabespreken. Je krijgt een persoonlijk lesadvies mee met het geadviseerde aantal lesuren dat jij nodig hebt. Een proefles kost €25,-, maar deze is gratis indien jij besluit je rijbewijs bij ons te halen (bij afname van een pakket met minimaal 20 lesuren)! 

Direct aanmelden

Theorie

In de praktijk blijkt dat meer dan de helft van de mensen die thuis studeert zakt voor het theorie-examen.
Als goede voorbereiding op je examen bieden wij de mogelijkheid om een spoedcursus van 1 dag te volgen. De spoedcursus word gegeven in onze moderne theorielokalen. Onze gecertificeerde docenten helpen je de lesstof te begrijpen en je te wijzen op knelpunten.

Theoriecursus in 1 dag