Camperrijbewijs/C1 met theoriecursus

Spoedcursus in 1 dag
» Inclusief 8 praktijklessen
» Inclusief praktijkexamen
» Inclusief online theoriecursus
» Inclusief theorie examen
» Geen wachttijden
» Online administratie systeem

€ 1.495,00

Eenmalige kosten;
Administratie en reserveringskosten € 25,50

Het rijbewijs C1=geschikt voor campers

Als je voertuigen met een maximale massa tussen de 3500 kg en 7500 kg wil gaan besturen (zoals bijvoorbeeld een grotere camper, ambulance, paardenvrachtauto of kleine distributie vrachtauto), is een rijbewijs C1 voldoende! Ook wel camperrijbewijs genoemd.

Theorie

Wilt u snel in bezit komen van het ‘lichte’ camper rijbewijs C1, dan moet u eerst 2 theorie-examens halen: RV-1 light/verkeer en techniek en R2C/administratie. Dit theoriegedeelte is uiterst geschikt voor zelfstudie met behulp van boeken en internet.
Ons theoriepakket bevat de complete lesstof en uiteraard online oefen- en examenmateriaal. Dat maakt het eenvoudig om dit theoretische onderdeel in 1 keer af te sluiten. Het is ook mogelijk om een klassikale cursus te volgen. Wij regelen in onderling overleg de 2 theorie-examens.

De opleiding voor het C1 rijbewijs bestaat zowel uit een theorie- als praktijkonderdeel. Iedere maand starten wij met nieuwe theoriecursussen voor de lichte vrachtauto. Deze kunt u overdag of in de avonduren volgen.

Wanneer?

Je mag met het C1 rijbewijs voertuigen besturen met een toegestane maximum massa die ligt tussen de 3500 kg en de 7500 kg, met een maximum van 8 personen, exclusief de bestuurder.

De opleiding is bestemd voor personen die het rijbewijs voor de hobby willen of om professioneel vrachtwagenchauffeur te worden. Voor professioneel gebruik heeft u code 95 nodig.

BTW vrij

Verkeersschool Tilstra heeft zich, als enige transportopleider in Noord Nederland, kunnen laten certificeren volgens zeer strenge kwaliteitseisen waardoor wij ook zonder BTW mogen opleiden. 

Momenteel kunnen wij u een aantal last minute cursussen inclusief praktijk examen met hoge korting aanbieden. Deze cursussen kunt u alleen online boeken. Het is verstandig om in het bezit van het vakbekwaamheidsdiploma te zijn wanneer u één van deze cursussen reserveert.
Cursus normaal € 1634,00 nu voor € 1582,30.

De standaard opleidingen kunt u in onderling overleg op elke gewenste dag en tijdstip reserveren.
Staat uw gewenste datum er niet bij?
Neem dan contact met ons op en we plannen samen een datum naar wens!Staat uw gewenste datum er niet bij?
Vul het formulier in en we plannen samen een datum naar wens!

  • Informatie
  • Boek nu