NKC 1-daagse of meerdaagse pakket 

Het rijbewijs C1=geschikt voor campers

Als je voertuigen met een maximale massa tussen de 3500 kg en 7500 kg wil gaan besturen (zoals bijvoorbeeld een grotere camper, ambulance, paardenvrachtauto of kleine distributie vrachtauto), is een rijbewijs C1 voldoende! Ook wel camperrijbewijs genoemd.

Theorie

Wilt u snel in bezit komen van het ‘lichte’ camper rijbewijs C1, dan moet u eerst 2 theorie-examens halen: RV-1 light/verkeer en techniek en R2C/administratie. Dit theoriegedeelte is uiterst geschikt voor zelfstudie met behulp van boeken en internet.
Ons theoriepakket bevat de complete lesstof en uiteraard online oefen- en examenmateriaal. Dat maakt het eenvoudig om dit theoretische onderdeel in 1 keer af te sluiten. Het is ook mogelijk om een klassikale cursus te volgen. Wij regelen in onderling overleg de 2 theorie-examens.

De opleiding voor het C1 rijbewijs bestaat zowel uit een theorie- als praktijkonderdeel. Iedere maand starten wij met nieuwe theoriecursussen voor de lichte vrachtauto. Deze kunt u overdag of in de avonduren volgen.

Wanneer?

Je mag met het C1 rijbewijs voertuigen besturen met een toegestane maximum massa die ligt tussen de 3500 kg en de 7500 kg, met een maximum van 8 personen, exclusief de bestuurder.

De opleiding is bestemd voor personen die het rijbewijs voor de hobby willen of om professioneel vrachtwagenchauffeur te worden. Voor professioneel gebruik heeft u code 95 nodig.

BTW vrij

Verkeersschool Tilstra heeft zich, als enige transportopleider in Noord Nederland, kunnen laten certificeren volgens zeer strenge kwaliteitseisen waardoor wij ook zonder BTW mogen opleiden. 

NKC camperrijbewijs i.s.m. de BOVAG1-daagse opleiding

Met dit pakket voor de campereraar met ruime camperervaring kun je in één dag jouw C1-rijbewijs halen zodat jij een zwaardere camper (3.500 – 7.500 kg) kunt rijden. Je volgt een dag van 5 klokuren en sluit de dag af met je praktijkexamen C1. Vooraf heb je al de theorie geleerd met de e-learning pakket van de NKC en heb je je theorie examen verkeer-motortechniek C1 via het CBR behaald. 

Het 1-daagse pakket bestaat uit: 
1 lesdag van 5 lesuren (60 min.);
Digitaal theoriepakket (e-learning);
Theorie-examen: verkeer-motortechniek C1;
Praktijkexamen C1.

Prijs voor de 1-daagse opleiding: € 1.295,- incl. BTW

 

Meerdaagse opleiding

Heb je weinig of misschien nog geen ervaring met het rijden in een camper? Dan is de meerdaagse opleiding er voor jou! Je zult in totaal 8 klokuren met een rijinstructeur rijden. Deze 8 uren verdeel je over meerdere dagen. Vooraf rond je na het oefenen met het e-learning pakket van de NKC je theorie examen verkeer-motortechniek C1 af met een examen van het CBR. Je sluit de opleiding af met het praktijkexamen. 

Het meerdaagse pakket bestaat uit: 
8 lesuren (60 min.) te verdelen over meerdere dagen;
Digitaal theoriepakket (e-learning);
Theorie-examen: verkeer-motortechniek C1;
Praktijkexamen C1.

Prijs voor de meerdaagse opleiding: € 1.625,- incl. BTW 

Bij het reserveren van de proefles kun je gemakkelijk jouw bestelling afronden via de winkelwagen. Voor de proefles brengen wij €80,00 in rekening. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het door jouw gekozen pakket. Na de proefles krijg je een helder advies welk NKC rijles pakket het beste bij jou past. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om deze samengestelde pakketten uit te breiden met eventuele losse lessen.Staat de gewenste datum er niet tussen? vul dan even het contact formulier in, dan plannen wij samen met jou een datum naar wens!

  • Informatie
  • Boek nu