Camper rijvaardigheidstraining

NKC Rijvaardigheidstraining voor camperaars

De enige training die 100% op de camperaar gericht is!

€ 329,00

NKC Rijvaardigheidstraining voor camperaars

Ben jij NKC-lid en wil je jouw camperrijvaardigheid verbeteren? Doe dan mee aan deze speciale training die ontwikkeld is door de NKC en de BOVAG. Verbeter op één dag alle essentiële technieken en ga daarna met nog meer zelfvertrouwen met jouw camper de weg op.

Speciaal voor de camperaar

Tijdens deze speciaal voor de camperaar ontwikkelde training leer je veertien handelingen en komen diverse tests aan de orde. Denk bijvoorbeeld aan:

Inparkeren, obstakels ontwijken, breedte en hoogte inschatten voor takken en bruggen, werking technologie (sensoren)
Ogen- , reactie én verkeerstest
Tips voor schadepreventie, bijvoorbeeld het voorkomen van hagelschade

Kosten terugverdienen

Deze zeer complete training kost €329,- per camper. Een bedrag dat je bovendien kunt terugverdienen. Want slaag je voor de training, dan krijg je vijf jaar lang maar liefst 10% korting op de jaarpremie van de NKC Camperverzekering.

Reserveer snel je plek

NKC

De NKC is hét consumenten platform voor de (Europese) camperliefhebber! Zij informeert en inspireert hen en brengt hen met elkaar in contact. Daartoe (ver)bindt de NKC-camperliefhebbers aan zich op een bij die liefhebber passende wijze. Leden/camperaars koesteren en ontzorgen alsmede de (Europese) aanhang verbreden met nieuwe doelgroepen. Op deze manier speelt de NKC in op de vele veranderingen horend bij het huidig tijdsgewricht en behoeften die (jongere) generaties stellen aan de diversiteit en professionaliteit van een moderne consumentenvereniging. Zie www.nkc.nl voor meer informatie

NKC camperrijbewijs i.s.m. de BOVAG1-daagse opleiding

Met dit pakket voor de campereraar met ruime camperervaring kun je in één dag jouw C1-rijbewijs halen zodat jij een zwaardere camper (3.500 – 7.500 kg) kunt rijden. Je volgt een dag van 5 klokuren en sluit de dag af met je praktijkexamen C1. Vooraf heb je al de theorie geleerd met de e-learning pakket van de NKC en heb je je theorie examen verkeer-motortechniek C1 via het CBR behaald. 

Het 1-daagse pakket bestaat uit: 
1 lesdag van 5 klokuren;
Digitaal theoriepakket (e-learning);
Theorie-examen: verkeer-motortechniek C1;
Praktijkexamen C1.

Prijs voor de 1-daagse opleiding: € 1.295,- incl. BTW

Meerdaagse opleiding

Heb je weinig of misschien nog geen ervaring met het rijden in een camper? Dan is de meerdaagse opleiding er voor jou! Je zult in totaal 8 klokuren met een rijinstructeur rijden. Deze 8 uren verdeel je over meerdere dagen. Vooraf rond je na het oefenen met het e-learning pakket van de NKC je theorie examen verkeer-motortechniek C1 af met een examen van het CBR. Je sluit de opleiding af met het praktijkexamen. 

Het meerdaagse pakket bestaat uit: 
8 klokuren te verdelen over meerdere dagen;
Digitaal theoriepakket (e-learning);
Theorie-examen: verkeer-motortechniek C1;
Praktijkexamen C1.

Prijs voor de meerdaagse opleiding: € 1.625,- incl. BTW

Staat uw gewenste datum of locatie er niet bij?
Vul het formulier in en we plannen samen een datum naar wens!

  • Informatie
  • Boek nu
Aanbiedingen