Camperrijbewijs/C1 met theoriecursus

Spoedcursus in 2 dagen
Inclusief 12 praktijklessen
Inclusief praktijkexamen
Inclusief online m1 theoriecursus
Inclusief theorie examen
Geen wachttijden
Online administratie systeem
 

€ 2.071,00

Eenmalige kosten;
Administratie en reserveringskosten € 25,50

Het rijbewijs C1 is geschikt voor campers

Als je voertuigen met een maximale massa tussen de 3500 kg en 7500 kg wil gaan besturen (zoals bijvoorbeeld een grotere camper, ambulance, paardenvrachtauto of kleine distributie vrachtauto), is een rijbewijs C1 voldoende! Ook wel camperrijbewijs genoemd.
Verkeersschool Tilstra,al meer dan 70 jaar een begrip in Fryslân.

Theorie

Ben jij van plan om een zwaardere camper (tussen de 3.500 kg en 7.500 kg inclusief laadvermogen) te gaan rijden of kopen? Of wil je het maximale gewicht op het kenteken ophogen van je huidige camper tot boven de 3.500 kg? Dan moet je in het bezit zijn van het C1-rijbewijs.

Met een camper/vrachtauto rijbewijs C1 mag u een motorrijtuig (camper) besturen waarvan de toegestane maximummassa tussen de 3500 kg en 7500 kg bedraagt. Als u een camper wilt besturen met een gewicht tussen de 3500 kg en 7500 kg, moet u ook het rijbewijs C1 halen.
Let op! Met een camper/vrachtauto rijbewijs C1 mag u géén beroepsmatig vervoer verrichten. Daarvoor moet u een vrachtauto rijbewijs C1 met code 95 halen.

Wilt u snel in bezit komen van het ‘lichte’ camper rijbewijs C1,  dan heeft u een Rijbewijs en Vakbekwaamheid module 1-C1 (RVM1-C1) nodig.
Dit theoriegedeelte is uiterst geschikt voor zelfstudie met behulp van boeken en internet.
Ons theoriepakket bevat de complete lesstof en uiteraard online oefen- en examenmateriaal. Dat maakt het eenvoudig om dit theoretische onderdeel in 1 keer af te sluiten. Het is ook mogelijk om een klassikale cursus te volgen. Wij regelen in onderling overleg de het theorie-examen.

De opleiding voor het C1 rijbewijs bestaat zowel uit een theorie- als praktijkonderdeel. Iedere maand starten wij met nieuwe theoriecursussen voor de lichte vrachtauto. Deze kunt u overdag of in de avonduren volgen.

Boek direct online een proefles, mocht u gewenste datum niet beschikbaar zijn neem dan a.u.b. contact met ons op, wij zoeken dan samew met u naar een voor u passende datum.

Wanneer?

Je mag met het C1 rijbewijs voertuigen besturen met een toegestane maximum massa die ligt tussen de 3500 kg en de 7500 kg, met een maximum van 8 personen, exclusief de bestuurder.

De opleiding is bestemd voor personen die het rijbewijs voor de hobby willen of om professioneel vrachtwagenchauffeur te worden. Voor professioneel gebruik heeft u code 95 nodig.

BTW vrij

Verkeersschool Tilstra heeft zich, als enige transportopleider in Noord Nederland, kunnen laten certificeren volgens zeer strenge kwaliteitseisen waardoor wij ook zonder BTW mogen opleiden. 

Camperrijbewijs halen?
* Boek direct online een proefles
* Opleiding inclusief theorie
* Al mogelijk vanaf 1 dag
* Aansluitend praktijk-examen
* Les van gecertificeerde docenten
* Hoog slagings %
 


 

Staat uw gewenste datum er niet bij?
Vul het formulier in en we plannen samen een datum naar wens!

  • Informatie
  • Boek nu