C1 hybride 1 dag

Spoedcursus in 1 dag
» Inclusief 6 praktijklessen
» Inclusief praktijkexamen
» Geen wachttijden
» Online administratie systeem

€ 792,50

Eenmalige kosten;
Bovag garantiefonds € 8,85
Administratie en reserveringskosten € 14,50

Als je voertuigen met een maximale massa tussen de 3500 kg en 7500 kg wil gaan besturen (zoals bijvoorbeeld een grotere camper, ambulance, paardenvrachtauto of kleine distributie vrachtauto), is een rijbewijs C1 voldoende! Ook wel camperrijbewijs genoemd.

Wanneer?

Je mag met het C1 rijbewijs voertuigen besturen met een toegestane maximum massa die ligt tussen de 3500 kg en de 7500 kg, met een maximum van 8 personen, exclusief de bestuurder.

De opleiding is bestemd voor personen die het rijbewijs voor de hobby willen of om professioneel vrachtwagenchauffeur te worden. Voor professioneel gebruik heeft u code 95 nodig.

BTW vrij

Verkeersschool Tilstra heeft zich, als enige transportopleider in Noord Nederland, kunnen laten certificeren volgens zeer strenge kwaliteitseisen waardoor wij ook zonder BTW mogen opleiden. 

C1 spoedcursus

Momenteel kunnen wij u een aantal last minute cursussen inclusief praktijk examen met hoge korting aanbieden. Deze cursussen kunt u alleen online boeken. Het is verstandig om in het bezit van het vakbekwaamheidsdiploma te zijn wanneer u één van deze cursussen reserveert.
Cursus normaal € 1634,00 nu voor € 1582,30.

De standaard opleidingen kunt u in onderling overleg op elke gewenste dag en tijdstip reserveren.
Staat uw gewenste datum er niet bij?
Neem dan contact met ons op en we plannen samen een datum naar wens!Staat uw gewenste datum er niet bij?
Vul het formulier in en we plannen samen een datum naar wens!

  • Informatie
  • Boek nu