ANWB Wijs op Weg met Tilstra

Verkeersschool Tilstra is de exclusieve opleider voor de ANWB Wijs op Weg, 1 2 3 naar je theorie! Schrijf je in voor de E-learning en sluit af met een klassikale cursus. 
  
* 1 daagse theoriecursus
* Aansluitend theorie-examen
* Inclusief verzorgde lunch€ 109,00

Theorie goed leren
Een goede automobilist die zich aan de regels houdt, weet in alle omstandigheden hoe hij moet handelen en zal daardoor veel minder betrokken zijn bij verkeersongevallen. Daarom is het noodzakelijk de theorie van te voren goed te kennen, en dat is weer de reden waarom je theorie-examen moet doen.

Slimme E-learning
Adaptieve E-learning is slimme technologie die het mogelijk maakt om voor jou een persoonlijke en op maat gemaakte cursus te maken, die dus aansluit op jou kennisniveau en leerdoelen. Door een doel (CBR theorie-examen) te koppelen aan de cursus krijg je een persoonlijk trainingsschema dat gebaseerd is op jou voortgang en resultaten. Op deze wijze kan je in je eigen tempo oefenen.

De MemoTrainer
De MemoTrainer bestaat uit een groot aantal vragen over alle theorie blokken die je al hebt afgerond. In jouw eigen tempo beantwoord je vragen, waar je een uitnodiging voor krijgt per e-mail. Op deze wijze helpt de MemoTrainer jou om de theorie goed te leren. De opgaven worden adaptief door de MemoTrainer geselecteerd, hij weet welke onderwerpen je wel en niet goed beheerst en past daar zijn vragen op aan. Eigenlijk is het een soort “virtuele docent” Deze vragen kun je natuurlijk thuis of bij je vrienden op de computer doen, maar ook onderweg, op je mobiel via de speciale App. Zo wordt leren echt leuk!

App voor ANWB Wijs op Weg
Via de app oefen je de vragen op je mobiel. Je leert 'op maat'. Over de onderdelen waar je al goed in bent, krijg je geen vragen. Je oefent dus alleen de onderwerpen die je nog niet goed genoeg kent. Waar en wanneer je maar wilt; thuis, onderweg of bij je vrienden.

Klassikale dag
De MemoTrainer houdt bij hoe je scoort op de verschillende onderdelen van de ANWB Wijs op Weg trainingsmodulen. Bij adaptief leren ga je voornamelijk opgaven maken over de onderdelen waar je minder op hebt gescoord. Daarnaast wordt met een klein aantal vragen de kennis van de andere onderdelen op niveau gehouden. Zo word je optimaal voorbereid voor je examen. Wanneer je voldoende vragen hebt beantwoord en ook nog eens voor 80% goed, dan kom je naar de klassikale dag. Op de klassikale dag gaat de Wijs op Weg gecertificeerd docent in op de complexe delen uit de theorie, de laatste puntjes worden op de “i” gezet.
Na die klassikale dag ben je 100% voorbereid om het CBR theorie-examen te gaan doen. Het moet wel raar lopen als je dat examen niet haalt.

ANWB 123 Slagen

Door het onderstaande formulier in te vullen reserveert u een theorie-cursus. Nadien nemen wij contact met u op voor het vaststellen van een cursusdatum.

  • Informatie
  • Aanmelden