Proefles automaat

Je autorijbewijs haal je maar 1 keer en dat wil je op een leuke, professionele en natuurlijk kwalitatief juiste manier doen. Het rijbewijs ook automaat haal je natuurlijk bij ons!

Wanneer je rijles volgt en het rijexamen aflegt in een auto zonder koppelingspedaal krijg je een automaat rijbewijs, oftewel rijbewijs B met code 78. Deze code betekent dat je met dit rijbewijs enkel in een auto met automatische versnellingsbak kunt rijden. Wil je overstappen naar een auto met handgeschakelde versnellingsbak? Dan heb je een volwaardig rijbewijs b nodig. Hiervoor hoef je niet opnieuw een theorie-examen te doen, alleen een praktijkexamen.

Proefles

Je rijopleiding begint altijd met een proefles. Dit is een rijles van een uur, waarbij jij kennis maakt met de auto en natuurlijk je rijcoach. Onze rijcoaches zijn allemaal ervaren en gecertificeerd om rijles te geven. Nadat je een uur hebt proefgereden, zal de rijcoach de les met jou nabespreken. Je krijgt een persoonlijk lesadvies mee met het geadviseerde aantal lesuren dat jij nodig hebt. Een proefles kost €25,-, maar deze is gratis indien jij besluit je rijbewijs bij ons te halen.