Automaat rijbewijs halen? Boek een gratis proefles

Bij Verkeersschool Tilstra volg je autorijles op een manier die bij je past. De rijlessen zijn volledig afgestemd op je persoonlijke situatie. Je kunt kiezen uit een 10 daagse een 10 weekse opleiding of in je eigen tempo rijlessen volgen. 
Je gaat altijd op pad met een ervaren rij-instructeur bij onze rijscholen. Je autorijbewijs halen doe je daarom bij Verkeersschool Tilstra.

Wanneer je rijles volgt en het rijexamen aflegt in een auto zonder koppelingspedaal krijg je een automaat rijbewijs, oftewel rijbewijs B met code 78. Deze code betekent dat je met dit rijbewijs enkel in een auto met automatische versnellingsbak kunt rijden. Wil je overstappen naar een auto met handgeschakelde versnellingsbak? Dan heb je een volwaardig rijbewijs b nodig. Hiervoor hoef je niet opnieuw een theorie-examen te doen, alleen een praktijkexamen.

Start direct met een gratis proefles

Je rijopleiding begint altijd met een proefles. Dit is een rijles van 60 minuten, waarbij jij kennis maakt met de auto en natuurlijk je rij-instructeur. Onze rij-instructeurs zijn allemaal ervaren en gecertificeerd om rijles te geven. Nadat je een uur hebt proefgereden, zal je rij-instructeur de les met jou nabespreken. Je krijgt een persoonlijk lesadvies mee met het geadviseerde aantal lesuren dat jij nodig hebt. Een proefles kost €35,-, maar deze is gratis indien jij besluit je rijbewijs bij ons te halen.

Lespakketten