Bromfiets dagopleiding All-in-one

Meest gekozen!
Haal je rijbewijs in 1 dag!


» Gratis online theoriecursus
» Klassikale high speed 1-daagse theoriecursus
» Theorie-examen
» Praktijklessen
» Praktijkexamen
» Online administratie systeem 
» Boven gemiddeld slagings %
 

€ 685,00

Eenmalige kosten;
Administratie en reserveringskosten € 14,50

Complete bromfiets opleiding inclusief theoriecursus
De special praktijkopleiding is het meest gekozen rijlespakket bij Tilstra. Deze zeer complete rijopleiding bestaat uit een volwaardige klassikale high speed theoriecursus, online theoriecursus om thuis te leren, CBR theorie-examen en een volwaardige rijopleiding inclusief praktijklessen gevolgd door een praktijkexamen. Je komt zo optimaal voorbereid op het praktijkexamen bij het CBR.

Wij bieden de hoogste kwaliteitsbromfietsopleidingen op een professionele manier. Wij beschikken als enige over een eigen CBR goedgekeurd oefencentrum, waar iedereen op eigen tempo de vaardigheden van het bromfietsexamen eigen kan maken. Door onze reserveringsmogelijkheden kunnen wij je het bromfietsrijbewijs al vanaf 1 dag aanbieden. Vanaf 15,5 jaar mag je op voor het theorie-examen.

Leer het van de professionals!
Het bovenstaande pakket biedt je de mogelijkheid om op een snelle, goedkope en professionele manier het bromfietsrijbewijs te behalen. De bromfietsopleiding wordt gereserveerd in 1 dag. Op deze manier is het rendement optimaal en wordt de opleiding niet onnodig lang. De gehele reservering (inclusief data praktijkexamen) wordt per mail bevestigd.

Let op:
Na online reservering moet u de rijschool nog machtigen voordat wij uw examen kunnen inplannen.
Daarnaast is het vanwege de huidige situatie/drukte het lang niet altijd mogelijk om een theorie cursus en theorie examen op dezelfe dag in te plannen.
Houd er daarnaast rekening mee dat wij een praktijkdag alleen inplannen wanneer het theorie examen is behaald.

Snel je bromfietsrijbewijs!

* Inclusief gratis online theorie-cursus
* 1 daagse high speed theoriecursus
* CBR theorie examen
* 1 daagse praktijkcursus
* Aansluitend praktijk-examen
* Les van gecertificeerde docenten
* Begeleiding naar CBR locatie
* Boven gemiddeld slagings %

Nu van € 729,50 voor slechts € 685,00
Administratie en reserveringskosten € 14,50

* Bij het reserveren van de bromfiets dagopleiding all-in-one maak je gelijk een reservering voor de klassikale theorie-cursus. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een theorie examen vast te leggen bij het CBR. Ben je geslaagd voor de theorie? dan kunnen wij het vervolg met jou inplannen voor de 1-daagse praktijkopleiding.

  • Informatie
  • Boek nu