Rijlespakket 8 uren

» 8 praktijk lesuren
» Geen theorie nodig
» Inclusief praktijk examen
» Boven gemiddeld slagings %
» Online administratie systeem
» Gratis anti-slipcursus
 

€ 945,00

Opleiding
Voor het rijbewijs auto & aanhangwagen hoeft geen theorie-examen afgelegd te worden. De opleiding bestaat alleen uit praktijklessen. Het is een opleiding die voor iemand met enige aanhangwagen ervaring prima te doen is. Wanneer u geen of weinig ervaring heeft, is het mogelijk om een intakeles te reserveren. Wanneer u een intakeles heeft gevolgd, voorkomt u onnodige teleurstelling en ontvangt u nadien een goed advies over de te volgen opleiding.

Opleidingsmogelijkheden
Verkeersschool Tilstra biedt 3 opleidingsmogelijkheden:
In uw eigen tempo, dan bepaalt u dus zelf de duur van de opleiding.
2 x een halve dag met aansluitend het examen.
In 1 dag met aansluitend het examen.

Theorie
Voor het rijbewijs auto met aanhangwagen hoeft geen theorie examen afgelegd te worden. Tijdens het praktijkexamen worden er een aantal theorievragen over het kentekenbewijs gesteld. Het praktijkgedeelte bestaat uit een aantal vragen over de combinatie zelf, het zelf kunnen aan- en afkoppelen van de combinatie, het rijden met de combinatie en een aantal bijzondere verrichtingen. Denk hierbij aan de hellingproef, een halve draai en een aantal verrichtingen waarin het achteruit rijden een belangrijke rol speelt.

Door onderstaand formulier in te vullen kun je direct een lespakket bestellen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

  • Informatie
  • Aanmelden