Online 3D theoriecursus

Online cursus thuis studeren
*Studeren wanneer het jou uitkomt
*Inclusief theorie-examentraining
*Gemakkelijk en snel
*Leren op eigen tempo
 
 

€ 49,50

Hoe werkt het?
Je kan bij Verkeersschool Tilstra een online theoriecursus telefonisch aanvragen of via het bestelformulier. Je ontvangt van Verkeersschool Tilstra een inlogcode en je kunt direct aan de slag. De online theoriecursus is een zeer goede methode om de theorie eigen te maken. Door de theorie online cursus goed te bestuderen kun je een theoriecursus besparen.

Met de online 3D theoriecursus van Verkeersschool Tilstra haal je alles in huis wat je nodig hebt. Hier krijg je alle verkeersregels op een heldere manier uitgelegd . Maar ook alle verkeersborden en de betekenissen daarvan vind je daarin terug. De hele theorie wordt verduidelijkt met filmpjes en heldere teksten. Zowel gesproken als geschreven.

Oefenen
Als je de theorie hebt geleerd, kun je gelijk aan de hoofdstuktoetsen en de oefenexamens beginnen. De tien oefenexamens die je hier vindt, zijn precies volgens de standaard die het CBR hanteert. In totaal bevatten de oefenexamens 650 vragen. Ook zijn er maar liefst vijftig lastige voorrangssituaties in 3D animatie te zien. Verder leer je de antwoorden onder tijdsdruk te geven. Zo gaat het tijdens het echte examen tenslotte ook. Het is heel belangrijk om het examen op die manier te trainen.

Wat kost het?
Voor 49,95 kun je met dit totaalpakket van Leren & Oefenen drie maanden lang de theorie leren en de oefenexamens doen. Je leert de theorie en je kunt met behulp van oefenexamens testen of je al op helemaal klaar bent om het examen met succes af te leggen.

Theorie examen
In onderling overleg met ons reserveer je een theorie-examen wanneer het jouw uitkomt.

Online 3D
  • Informatie
  • Reserveren