Theorie-examen reserveren

Reserveer snel u theorie-examen
Vul het formulier in en wij regelen snel een theorie-examen voor u.

Theorie examen reserveren
Door het onderstaande formulier in te vullen reserveert u een theorie-examen voor de categorie welke u op het formulier selecteert. Nadien ontvangt u per mail een factuur. Na betaling van de factuur ontvangt u per mail een bevestiging met datum en tijdstip van het theorie-examen in de voor u dichtsbijzijnde examenplaats.

Hoe gaat het theorie-examen in zijn werk?
Het theorie-examen duurt ongeveer 45 minuten. U moet een kwartier van tevoren aanwezig zijn. Het examen gaat als volgt in zijn werk: 
U krijgt eerst uitleg van een CBR-medewerker.

Daarna begint het examen. U krijgt 50 vragen: meerkeuzevragen, ja/nee-vragen en invulvragen. U moet 44 vragen of meer goed hebben.

U ziet per vraag een bepaalde verkeerssituatie op een grote tv-monitor. U moet u dan voorstellen dat u de bestuurder bent van de CBR-motor.

Verkeersregels
Het theorie-examen toetst uw kennis van de verkeersregels. Natuurlijk komen ook verkeersinzicht, verantwoord rijgedrag, milieu en voertuigtechniek aan bod.
Klassikaal of individueel
Het klassikale examen legt u af in een examenzaal tegelijk met andere kandidaten. Het individuele examen doet u alleen in een ruimte met een theoriemedewerker. De vragen worden op dezelfde manier gesteld als bij het klassikale examen.

De uitslag
Na afloop van het examen moet u een paar minuten wachten en dan krijgt u de uitslag. De medewerker vertelt u of u geslaagd of gezakt bent. U krijgt een formulier waarop u per examenonderdeel kunt zien hoeveel vragen u fout hebt beantwoord.
Als u gezakt bent weet u zo waar u extra aan moet werken voor uw volgende theorie-examen. Als u bent geslaagd registreren wij dat in ons systeem. Uw uitslag ‘geslaagd’ is 1,5 jaar geldig.

Snel je theoriecertificaat!
* 1 avond theoriecursus
* Overleg theorie-examen
* Les van gecertificeerde docenten

Normaal € 158,00 aanbieding nu inclusief examen € 129,00
Theoriecursus en examen zijn gratis bij afname van lespakket.

Staat je gewenste cursusdatum er niet bij?
Vul het formulier in en we plannen samen een datum naar wens!

  • Informatie
  • Boek nu