Rijlespakket 12 uren

Standaardcursus voertuigbeheersing
» 12 praktijklesuren
» Inclusief praktijkexamen
» Inclusief theoriecursus
» Inclusief theorie-examen
» Boven gemiddeld slagings %
» Online administratie systeem
 

€ 1.200,00

Professioneel opleiden

Wij bieden motoropleidingen van professionele kwaliteit, op een leuke manier. Als enige opleider beschikken wij over een eigen, CBR goedgekeurd, oefencentrum. Iedereen kan zich in eigen tempo de vaardigheden van het eerste motorexamen eigen maken. Het examen voor dit onderdeel wordt  op ons oefencentrum afgenomen.

Bovenstaand pakket biedt u de mogelijkheid om op een snelle, goedkope en professionele manier het onderdeel voertuigbeheersing van het motorrijbewijs te behalen. De gehele motoropleiding wordt in onderling overleg gereserveerd. Uw opleiding wordt verdeeld in dagdelen van 4 uren. Hierdoor is het rendement optimaal. De gehele opleiding (inclusief praktijkexamen, theoriecursus en theorie-examen) wordt in overleg met u gereserveerd.

Eigen opleidingscentrum

Verkeersschool Tilstra beschikt over een eigen opleidingscentrum. Hierdoor kunt u op een veilige manier de vaardigheden van het motorrijden onder de knie krijgen. Uw motoropleiding zal eerst dus niet plaatsvinden op de openbare weg of op gevaarlijke parkeerplaatsen. Wij nemen uw motoropleiding zeer serieus, u krijgt uw opleiding dan ook van professionele, gecertificeerde docenten. Wanneer u nog twijfelt aan onze of uw eigen kwaliteiten, boek dan een intakeles. Na de intakeles kunt u, in overleg met uw docent, bekijken wat de beste opleiding voor u is.

Wij helpen u altijd

Heeft u moeite met bepaalde oefeningen? Wij helpen u altijd met onze specialistische cursussen. Tijdens de motoropleiding kan het voorkomen dat u 1 of meerdere oefeningen niet voldoende of goed "onder de knie" kunt krijgen. Dit kan erg vervelend en frustrerend zijn omdat uw praktijkexamen al gereserveerd staat of dichtbij komt. Wij gaan u helpen, met onze speciale "Learn To Turn" of Learn To Brake" cursussen. Speciale cursussen gebasseerd op een aantal oefeningen waar u moeite mee heeft. Wij helpen u graag verder en informeer naar de data en mogelijkheden.

Begin zo snel mogelijk, schrijf je nu in voor een kwalitatief hoogwaardige rijopleiding.

  • Informatie
  • Aanmelden