Intakeles

Reserveer vrijblijvend een intakeles en u weet binnen 2 uren waar u aan toe bent. Tijdens de intakeles bespreekt u met uw docent wat u graag zou willen en wat het beste voor u is.

€ 99,50

Het beste resultaat

Heeft u nog geen keuze kunnen maken of twijfelt u aan uw keuze voor de juiste opleiding? Wij helpen u graag! Door middel van een intake les maken wij eerst kennis met elkaar en mag u meteen plaatsnemen op de motorfiets. U ervaart aan den lijve het vrije gevoel van motorrijden. Na deze intake geven wij u een vrijblijvend en goed onderbouwd advies over de motorrijopleiding die het beste bij u past.

Intake les

De intakeles duurt 2 uren. Hierna kunt u direct uw motoropleiding reserveren, zo bent u meteen op de hoogte van de kosten en tijdsduur van uw opleiding. Uiteraard is het ook mogelijk om uw opleiding in gedeeltes te reserveren.

Vele voordelen

Nadat u een intake heeft gevolgd maakt u een keuze uit één van onze opleidingen. De opleiding kan in één keer, inclusief alle examens, gereserveerd worden.

Het inplannen van de hele opleiding heeft veel voordelen:
» Lessen en examen overzichtelijk op papier
» Geen verrassingen achteraf
» Bij ons lest u op een afgesloten eigen oefencentrum
» Geen lessen op parkeerplaatsen
» Aantrekkelijke prijzen
» Snelle motoropleiding
» Gehele opleiding in één keer reserveren

"Leer van de professionals"

* Boek direct online een proefles
* Vanaf 4 daagse praktijkcursus
* Eigen oefencentrum
* Aansluitend praktijk-examen
* Les van gecertificeerde docenten
* Hoog slagings %
* 97% beveelt ons aan

Reserveer vrijblijvend een proefles en u weet binnen 2 uren waar u aan toe bent. Tijdens de proefles bespreekt u met uw docent wat u graag zou willen en wat het beste voor u is.

Normaal € 120,00 aanbieding nu € 99,50

Staat uw gewenste datum er niet bij?
Neem dan contact met ons op en we plannen samen een datum naar wens!

Corona maatregelen

Om te starten met motorijlessen, uiteraard volledig in lijn met de RIVM richtlijnen moet je anders dan voorheen wel een eigen helm, handschoenen en stevige schoenen meenemen. Daarnaast raden we aan dat je een eigen motorpak meeneemt.Staat uw gewenste datum er niet bij?
Vul het formulier in en we plannen samen een datum naar wens!

  • Informatie
  • Boek nu