Corona maatregel 15 dec 2020

Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus annuleert Verkeersschool Tilstra alle praktijk- & theorielessen. Dit geldt voor alle opleidingen, cursussen en trainingen.

Op 14 december heeft de overheid een lockdown aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus. In verband met deze vernieuwde maatregelen vanuit de overheid is Verkeersschool Tilstra genoodzaakt per 15 december tot in ieder geval 19 januari 2021 te stoppen met lesgeven. Dit betekent helaas dat alle theorie- & praktijklessen tot die tijd zijn afgelast.

Alle geplande lessen zullen kosteloos en in overleg worden verplaatst naar een latere datum. Wij nemen hier contact met je over op.

Het CBR geeft aan op haar website dat per dinsdag 15 december alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen en rijtesten niet doorgaan. Deze situatie duurt in ieder geval tot en met 19 januari.

Meer informatie vind je op: de website van CBR

Wij hopen je zo snel mogelijk weer te mogen verwelkomen, zodat we er weer voor kunnen zorgen dat jij je rijbewijs kan halen. Ook hier zijn we onder meer afhankelijk van de maatregelen van het CBR.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijden.
Maar vooral blijf gezond !

Mocht je nog verdere vragen hebben willen we je verzoeken per e-mail contact op te nemen; Stuur mail.

Met vriendelijke groet,

​Verkeersschool Tilstra B.V.