Rijopleiding in 2 dagdelen

Spoedcursus Bromfietsrijbewijs

» Gratis online theoriecursus
» 2 dagdelen opleiding
» Praktijkexamen
» Online administratie systeem 
» Boven gemiddeld slagings %
» Eigen lesdata reservering 

 

€ 625,00

Complete All-in-one cursus
De  All-in-one praktijkopleiding is het meest gekozen rijlespakket bij Tilstra. Deze zeer complete rijopleiding bestaat uit een volwaardige rijopleiding inclusief praktijklessen gevolgd door een praktijkexamen. Je komt zo optimaal voorbereid op het praktijkexamen bij het CBR.

Wij bieden de hoogste kwaliteitsbromfietsopleidingen op een professionele manier. Wij beschikken als enige over een eigen CBR goedgekeurd oefencentrum, waar iedereen op eigen tempo de vaardigheden van het bromfietsexamen eigen kan maken. Door onze reserveringsmogelijkheden kunnen wij je het bromfietsrijbewijs al vanaf 2 dagdelen aanbieden. Vanaf 15,5 jaar mag je op voor het theorie-examen.

Leer het van de professionals!
Het bovenstaande pakket biedt je de mogelijkheid om op een snelle, goedkope en professionele manier het bromfietsrijbewijs te behalen. De bromfietsopleiding wordt gereserveerd in 2 dagdelen. Op deze manier is het rendement optimaal en wordt de opleiding niet onnodig lang. De gehele reservering (inclusief data praktijkexamen) wordt per mail bevestigd.

Door onderstaand formulier in te vullen kun je direct een lespakket bestellen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

  • Informatie
  • Aanmelden