Easy Drive pakket

Snel je Rijbewijs!
» 15 praktijklessen van 60 minuten
» Boven gemiddeld slagings %
» Geen wachttijden
» Online administratie systeem 

 

€ 757,50

Eenmalige kosten;
Administratie en reserveringskosten € 14,50

Easy drive rijopleiding!

Wanneer je nog niet exact weet of je een complete praktijkopleiding wilt reserveren maar wel een goede start wilt maken met je opleiding dan is het starterspakket easy drive zeer geschikt. Je maakt gebruik van een aanzienlijke korting en na de opleiding kun je altijd nog losse praktijklessen nemen of een korte compact opleiding inclusief examen reserveren. Verkeersschool Tilstra gaat in onderling overleg met jou de periode bepalen wanneer de opleiding gereserveerd moet worden. Op deze manier wordt de tijd optimaal benut en heb je, wanneer nodig, nog ruimschoots de mogelijkheid om je theoriecertificaat te behalen.

Intakeles
Als je twijfelt over welk rijles pakket je wilt kiezen, dan is het raadzaam om een intakeles af te spreken. Je instructeur krijgt dan in één uur een beeld van je rijvaardigheid, inzicht en aanleg. Na afloop gaat de docent jou adviseren over het voor jou meest geschikte rijles pakket. Deze intakeles is geheel vrijblijvend.

Theorie
In de praktijk blijkt dat de helft van de mensen die thuis studeert zakt voor het theorie-examen.
Als goede voorbereiding op je theorie-examen bieden wij de mogelijkheid om een theoriecursus te volgen. De theoriecursus word gegeven in onze moderne theorielokalen. Onze gecertificeerde docenten helpen je de lesstof te begrijpen en je te wijzen op knelpunten.
Na het volgen van de theoriecursus hebben wij aansluitend theorieexamens gereserveerd bij het CBR, zodat je de geleerde lesstof gelijk kan toepassen bij het werkelijke theorie-examen.

Bij ANWB Rijschool Tilstra volg je autorijles op een manier die bij je past. De rijlessen zijn volledig afgestemd op je persoonlijke situatie. Je kunt kiezen uit een 10 daagse opleiding of in je eigen tempo rijlessen volgen. 
Je gaat altijd op pad met een ervaren rijcoach bij onze rijscholen. Je autorijbewijs halen doe je daarom bij ANWB Rijschool Tilstra.

Proefles

Je rijopleiding begint altijd met een proefles. Dit is een rijles van een uur, waarbij jij kennis maakt met de auto en natuurlijk je rijcoach. Onze rijcoaches zijn allemaal ervaren en gecertificeerd om rijles te geven. Nadat je een uur hebt proefgereden, zal de rijcoach de les met jou nabespreken. Je krijgt een persoonlijk lesadvies mee met het geadviseerde aantal lesuren dat jij nodig hebt. Een proefles kost €35,-, maar deze is gratis indien jij besluit je rijbewijs bij ons te halen (bij afname van een pakket met minimaal 20 lesuren)! 

Direct aanmelden

Theorie

In de praktijk blijkt dat meer dan de helft van de mensen die thuis studeert zakt voor het theorie-examen.
Als goede voorbereiding op je examen bieden wij de mogelijkheid om een spoedcursus van 1 dag te volgen. De spoedcursus word gegeven in onze moderne theorielokalen. Onze gecertificeerde docenten helpen je de lesstof te begrijpen en je te wijzen op knelpunten.

Theoriecursus in 1 dag

  • Informatie
  • Boek nu