Rijlespakket automaat 45 lesuren

GRATIS praktijkexamen!
GRATIS proefles!
» 45 praktijk automaatlessen
» Inclusief Eigen Verklaring
» Boven gemiddeld slagings %
» Online administratie systeem

€ 2.510,00

Steeds meer mensen kiezen voor rijles in een automaat. Het rijdt ontspannen en in steeds meer auto's is een automaat ingebouwd. Ook voor mensen met een lichamelijke beperking is automaat rijden een uitkomst. Wil jij ook graag een automaat rijden? Bij Verkeersschool Tilstra kies je voor rijles in een automaat.

Wie kiest er voor automaat

Wanneer je kiest voor lessen in een auto met automatische versnelling kan dit verschillende
redenen hebben:
Je kiest voor het gemak. Je hoeft niet te leren schakelen, waardoor je minder lessen nodig hebt. Je bent hierbij dus altijd goedkoper uit.
Oudere kandidaten kunnen problemen hebben met schakelen. Ze vinden het lastig om te schakelen en op hetzelfde moment op het verkeer te letten. Een automaat lost dit probleem op.
Je hebt een lichamelijke beperking. Mensen met een lichamelijke beperking kunnen soms moeite hebben met schakelen. Voor hen is rijden in een auto met automatische versnelling vaak een uitkomst.

Automaat

Steeds meer auto’s beschikken over een automatische versnelling. Voor veel mensen is het daarom ook genoeg alleen het rijbewijs voor de automaat te behalen. Als je toch al weet dat je niet in een handgeschakelde auto wil rijden, waarom zou je dan leren schakelen? Je kan dan beter kiezen voor lessen in een auto met automatische versnelling. Sneller en makkelijker!
Als je slaagt, krijg je een rijbewijs B met de vermelding ‘automaat’. Hiermee mag je alleen automaat rijden en dus niet in een handgeschakelde auto.

Intakeles
Als je twijfelt over welk rijles pakket je wilt kiezen, dan is het raadzaam om een intakeles af te spreken. Je instructeur krijgt dan in 2 lesuren een beeld van je rijvaardigheid, inzicht en aanleg. Na afloop gaat de docent jou adviseren over het voor jou meest geschikte rijles pakket. Deze intakeles is geheel vrijblijvend.

Begin zo snel mogelijk, schrijf je nu in voor een kwalitatief hoogwaardige rijopleiding.

  • Informatie
  • Aanmelden