Bromfiets dagopleiding

Nu met gratis online theoriecursus!

» Praktijklessen
» Praktijkexamen
» Gratis online theoriecursus
» Online administratie systeem 
» Boven gemiddeld slagings %
» Eigen lesdata reservering 

€ 395,00

Eenmalige kosten;
Bovag garantiefonds € 8,50
Administratie en reserveringskosten € 14,50

Complete All-in-one dagcursus
De  All-in-one praktijkopleiding is het meest gekozen rijlespakket bij Tilstra. Deze zeer complete rijopleiding bestaat uit een volwaardige rijopleiding inclusief praktijklessen gevolgd door een praktijkexamen. Je komt zo optimaal voorbereid op het praktijkexamen bij het CBR.

Wij bieden de hoogste kwaliteitsbromfietsopleidingen op een professionele manier. Wij beschikken als enige over een eigen CBR goedgekeurd oefencentrum, waar iedereen op eigen tempo de vaardigheden van het bromfietsexamen eigen kan maken. Door onze reserveringsmogelijkheden kunnen wij je het bromfietsrijbewijs al vanaf 1 dag aanbieden. Vanaf 15,5 jaar mag je op voor het theorie-examen.

Leer het van de professionals!
Het bovenstaande pakket biedt je de mogelijkheid om op een snelle, goedkope en professionele manier het bromfietsrijbewijs te behalen. De bromfietsopleiding wordt gereserveerd in 1 dag. Op deze manier is het rendement optimaal en wordt de opleiding niet onnodig lang. De gehele reservering (inclusief data praktijkexamen) wordt per mail bevestigd.

Je kunt direct je dagopleiding online plannen.
Staat jouw gewenste dagopleiding er niet bij?
Neem dan contact met ons op en we plannen samen een datum naar wens!Staat jouw gewenste datum er niet bij?
Vul het formulier in en we plannen samen een datum naar wens!

  • Informatie
  • Boek nu